Sport

Sport is voor onze maatschappij het cement tussen de stenen. Beweging is belangrijk voor iedereen!
Sportverenigingen vervullen daar bij een belangrijke rol.

Voor veel sportverenigingen en accommodaties wordt het steeds lastiger om de begroting rond te krijgen. Wij bieden hulp.

Winnen Doe Je Niet Alleen wil graag een steentje bijdragen door middel van de veilingen en de DoeGoedBon® ten behoeve van de sport in Nederland.

Bieden op sportartikelen, attributen van bekende sporters, een Meet & Greet met jouw favoriete sportheld(in), een sport workshop, sportmaterialen, voordeel met de DoeGoedBon®, en nog veel meer. Het kan allemaal bij Winnen Doe Je Niet Alleen.

Als jij wint in de veiling gaat maar liefst 50% of meer van jouw winnend bod naar jouw favoriete sportclub. Jij bepaalt.

Staat er bij een veiling een zogeheten ‘reserve’ prijs (minimumprijs) vermeld, dan bepaal jij naar welke sportclub het geboden bedrag boven de ´reserve-prijs´ gaat.

Bijzondere wensen willen we voor je regelen.
Wil je graag bieden op een Meet & Greet met jouw favoriete nationale sportheld(in), doe dan een veilingwens. Dan proberen wij jouw favoriet in de veiling te krijgen zodat jij kan bieden op een ontmoeting of misschien wel een workshop met hem of haar.

Je kunt de getoonde merkproducten ook direct kopen. Ook dan profiteert jouw sportclub of favoriete goede doel. Jij bepaalt naar welk doel 5% van de aankoopsom gaat.

Koop je een DoeGoedBon® met een interessante aanbieding, dan gaat jouw donatie van €3,50 naar jouw favoriete sportclub.

Sportverenigingen kunnen hun eigen partnerpagina krijgen, zodat men zelf extra inkomsten kan realiseren.

Besturen van sportverenigingen kunnen ons bellen of mailen:
sport@wdjna.nl
tel.nr. 085 111 95 65

Zo helpt Winnen Doe Je Niet Alleen de sport en jouw sportclub!