HELPEN IS HET NIEUWE ADVERTEREN

Voor de adverteerders, onze partners op wdjna.nl geldt letterlijk;

Winnen Doe Je Niet Alleen!

Onze partners zijn belangrijk voor de goede doelen en sportclubs en andersom.
Voor het bedrijfsleven, biedt Winnen Doe Je Niet Alleen dankzij de toegepaste marketingformule, nieuwe en effectieve mogelijkheden. Op deze manier kun je reclameboodschap echt laten beklijven. Een andere en nieuwe manier van adverteren met instant resultaat.
De veiling als marketingtool geeft jouw bedrijf direct inzicht in het gebruik van en mening over jouw merk. Dit komt door het persoonlijk contact dat wij hebben met jouw nieuwe klanten.
 

Contact met doelgroepen
Real time up to date marketinginformatie uit de eerste hand van consumenten die hebben aangegeven echt geïnteresseerd te zijn in jouw merk. Niet meer zoeken naar jouw doelgroep, die brengt Winnen Doe Je Niet Alleen rechtstreeks bij jou! Winnen Doe Je Niet Alleen vertelt jou wie jouw nieuwe klanten zijn en waar zij zich bevinden.

Prettige bijkomstigheid, Winnen Doe Je Niet Alleen is een interessante besparing op jouw marketingbudget. Daarnaast betekent het voor jouw bedrijf/merk veel goodwill vanwege de steun aan het favoriete goede doel of sportvereniging van jouw (nieuwe) klanten. Goede doelen en sportverenigingen zullen jouw bedrijf dankbaar zijn!

Neem contact met ons op, dan vertellen wij je graag hoe het werkt en wat adverteren op Winnen Doe Je Niet Alleen voor jouw bedrijf betekent.
Tevens kun je dan direct gebruik maken van onze aantrekkelijke introductieaanbieding. We zullen je aangenaam verrassen.

Ook als loyaliteitsprogramma!
Voor consumentenorganisaties, clubs met leden en donateurs, ketenorganisaties en A-merken is Winnen Doe Je Niet Alleen ook een hoogst effectief loyaliteitsprogramma en een extra bron van inkomsten. Ook dat leggen wij graag uit op basis van jouw aanvraag.

Mail of bel voor meer informatie:
martin@wdjna.nl
tel. 06 15904545
tel. 085 111 95 65

Zo helpt Winnen Doe Je Niet Alleen jouw bedrijf!