WINNEN DOE JE VOOR

ORANGE BABIES

Zo helpt Orange Babies

Orange Babies brengt haar programma’s in Zambia, Namibië en Zuid-Afrika naar gebieden waar de hiv-besmettingsgraad hoog is en hulp niet grootschalig voorhanden. Rondom deze (geografische) gebieden trekt Orange Babies een zogenaamde oranje cirkel, waarbinnen de 3 gekozen doelgroepen (moeders, kinderen, adolescenten) bediend worden met een “totale” benadering.

Orange Babies bestrijdt zowel oorzaken als gevolgen van de epidemie door o.a. het testen van mensen op hun hiv-status, het verstrekken van medicatie, voeding, condooms, de prikpil en het bieden van voorlichting, onderwijs en psychosociale hulp. Met verschillende projecten zoals eigen (mobiele) klinieken, (wees)huizen en scholen maakt Orange Babies een groot verschil.

Orange Babies’ strategie gaat uit van lange termijn doelstellingen en bekijkt steeds wat nu nodig is om dat te behalen. Ons uiteindelijke doel is het bereiken van een hiv-vrije generatie.

Adrian Kuipers maakt geweldige projecten voor Orange Babies en is ambassadeur van Winnen Doe Je Niet Alleen, waar wij een van de huisfondsen zijn.

Uitverkocht
BINNENKORT

Afmeting: 110.5 x 111 cm, print uit een gelimiteerde oplage van 10 stuks, ingelijst.