Winnen doe je met:

Narouz Moltzer

Rocking daddy, multi talent Narouz Moltzer (Amsterdam 1963) is één van die kunstenaars die zichzelf constant opnieuw uitvinden. Na vele honderden uren werken met marmer, focuste Narouz op metalen, stenen en bronzen sculpturen en portretten. Van marmer en steen naar doek en papier.

Een aantal jaren geleden besloot Narouz zijn richting te veranderen en begon hij te schilderen. Deze radicale verandering gebeurde tijdens een vakantie op party eiland Ibiza. Om de tijd te doden begon hij te schilderen.

Met zijn schilderijen heeft Narouz inmiddels naam gemaakt en behoort hij tot de meer bekende kunstschilders in Nederland. Ook met schilderen zoekt Narouz constant nieuwe vormen, vanuit  aan de omgeving die hem inspireert.

Narouz hoort niet in een hokje. Hij schildert prachtige doeken met figuratieve abstracte patronen en maakt ook nog steeds imposante bronzen beelden.

Narouz maakt met één van zijn beelden deel uit van de groepsshow Ben Cobra in het prestigieuze Cobra museum in Amstelveen. Te bezichtigen tot 5 april 2021.

“ I am not one of those artists that can do the same trick over and over again. I need freedom. Freedom is really important to me”.(Moltzer, 2015)

Uitverkocht
BINNENKORT

Formaat 55x75cm

Uitverkocht
BINNENKORT

Formaat 84x135cm

Uitverkocht
BINNENKORT

Formaat 75x95cm

Uitverkocht
BINNENKORT

Formaat 140x235cm