Muziek

Bij Winnen Doe Je Niet Alleen is alle muziek belangrijk!
Bieden op muzikanten, bands, orkesten, koren, Meet & Greet met jouw favoriete artiest, instrumenten, muziekapparatuur, muzieklessen, voordeel met de DoeGoedBon® en nog veel meer. Het kan allemaal bij Winnen Doe Je Niet Alleen.

Als jij wint in de veiling gaat maar liefst 50% of meer van jouw winnend bod naar jouw favoriete sportclub of goede doel. Jij bepaalt.

Staat er bij een veiling een zogeheten ‘reserve’ prijs (minimumprijs) vermeld, dan bepaal jij naar welk goed doel het geboden bedrag boven de ´reserve-prijs´ gaat.

Bijzondere wensen.
Wil je graag bieden op een Meet & Greet met jouw favoriete nationale ster, doe dan hier een veilingwens. Dan proberen wij jouw favoriet in de veiling te krijgen zodat jij op hem of haar kan bieden.

Je kunt de getoonde instrumenten, apparatuur en de acts ook direct kopen of boeken. Ook dan profiteert jouw favoriete sportclub of goede doel. Jij bepaalt welk favoriete doel 10% van jouw aankoopbedrag of boeking ontvangt.

Koop je bij Muziek een DoeGoedBon® met een interessante aanbieding, dan gaat jouw hele donatie van €3,50 naar jouw favoriete doel.

Ben jij muzikant, speel je in een band, zing je in een koor of orkest?
Dan bieden wij jou, in samenwerking met Bax Music Apeldoorn, de mogelijkheid een professionele video op te nemen op het Winnen Doe Je Niet Alleen Podium. De apparatuur staat in de winkel van Bax Music Apeldoorn klaar, je hoeft alleen maar je eigen instrument in te pluggen.

Wij zorgen voor de opnames en montage. De video plaatsen wij voor iedereen zichtbaar online, dan kan iedereen jullie direct boeken of bieden op een optreden. Van het winnende bod gaat 50% gaat naar het goede doel, 45% is voor jullie. De video wordt jullie eigendom.

Dankzij Winnen Doe Je Niet Alleen krijgen jullie gratis exposure en bekendheid. Jullie helpen gelijk ook het favoriete goede doel of sportclub van de winnaar in jullie veiling.

Voor meer informatie en/of deelname mail of bel ons.
muziek@wdjna.nl
tel.nr. 085 111 95 65

Zo helpt Winnen Doe Je Niet Alleen de muzikanten!