Kunst

Winnen Doe Je Niet Alleen is er voor alle kunstliefhebbers!
Bieden op schilderijen en kunstwerken van bekende en onbekende kunstenaars, een Meet & Greet met jouw favoriete kunstenaar, beeldhouwer of schilder, workshops, materialen, kunstreizen, voordelen met de DoeGoedBon® en nog veel meer: het kan allemaal bij Winnen Doe Je Niet Alleen.

Als jij wint in de veiling gaat maar liefst 50% of meer van jouw winnend bod naar jouw favoriete sportclub of goede doel. Jij bepaalt.

Staat er bij een veiling een zogeheten ‘reserve’ prijs (minimumprijs) vermeld, dan bepaal jij welk goed doel het geboden bedrag boven de ´reserve-prijs´ ontvangt.

Bijzondere wensen willen we voor je regelen.
Wil je graag bieden op een Meet & Greet met jouw favoriete nationale kunstenaar, doe dan hier een veilingwens. Wij proberen dan jouw favoriet in de veiling te krijgen, zodat jij kan bieden op een ontmoeting met hem of haar.

Promo video Kunst

In de digitale galerie bij Winnen Doe Je Niet Alleen kun je de geëxposeerde schilderijen en kunstwerken ook direct kopen. Ook dan profiteert jouw favoriete sportclub of goede doel. Jij bepaalt naar welk doel 5% van de aankoopsom gaat.

Digitale kunst galerie

Koop je een DoeGoedBon® met een interessante aanbieding, dan gaat jouw donatie van €3,50 naar jouw favoriete doel.

Ben jij beroepskunstenaar en wil je meer weten wat de mogelijkheden zoals meer bekendheid en meer verkoop van Winnen Doe Je Niet Alleen voor jou kunnen betekenen?

Mail of bel naar:
kunst@wdjna.nl
tel.nr. 085 111 95 65

Zo helpt Winnen Doe Je Niet Alleen de kunst!