Kleinkunst & Cultuur

Ben jij geïnteresseerd in kleinkunst en cultuur?
Ook kleinkunst & cultuur heeft een eigen plek bij Winnen Doe Je Niet Alleen.

Bieden op theatervoorstellingen, attributen, een Meet & Greet met jouw favoriete acteur of cabaretier, een toneel workshop, een passend gedicht bij jouw favoriete foto of schilderij, interessante boeken, voordelen met de DoeGoedBon® en nog veel meer. Het kan allemaal bij Winnen Doe Je Niet Alleen.

Als jij wint in de veiling gaat maar liefst 50% of meer van jouw winnend bod naar jouw favoriete sportclub of goede doel. Jij bepaalt.

Staat er bij een veiling een zogeheten ‘reserve’ prijs (minimumprijs) vermeld, dan bepaal jij naar welk goed doel het geboden bedrag boven de ´reserve-prijs´ gaat.

Bijzondere wensen willen we voor je regelen.
Wil je graag bieden op een Meet & Greet met jouw favoriete cabaretier of acteur, doe dan hier een veilingwens. Dan proberen wij jouw favoriet in de veiling te krijgen zodat jij kan bieden op een ontmoeting of misschien wel een workshop met hem of haar.

Je kunt de getoonde items ook direct kopen. Ook dan profiteert jouw favoriete sportclub of goede doel. Jij bepaalt naar welk doel 5% van de aankoopsom gaat.

Koop je bij kleinkunst en cultuur een DoeGoedBon® met een interessante aanbieding, dan gaat jouw donatie van €3,50 naar jouw favoriete doel.

Ben jij als professioneel kleinkunstenaar, cabaretier, theater, podium of officieel museum geïnteresseerd in samenwerking met Winnen Doe Je Niet Alleen?

Laat het ons weten:
kleinkunst@wdjna.nl
tel.nr. 085 111 95 65

Zo helpt Winnen Doe Je Niet Alleen kleinkunst en cultuur!