KINDERARMOEDE

Kinderen die in armoede leven, zowel in Nederland als in het buitenland, komen steeds meer en vaker in een sociaal isolement. Zij kunnen geen lid zijn van clubjes, niet mee op uitjes en meer van dat soort dingen. Gewoonweg omdat er in het gezin geen geld voor is. In het slechtste geval hebben zij nauwelijks te eten. Gelukkig zijn er een aantal kinderfondsen die zich met deze problematiek bezig houden en structureel hulp proberen te bieden, zowel nationaal als internationaal. Jouw hulp is hard nodig! Winnen Doe Je niet Alleen gaat met het kunstenaarscollectief en het (lokale) bedrijfsleven een steentje bijdragen om het leven van al deze kinderen aangenamer te maken. Jij kan helpen door één of meerdere exemplaren van de DoeGoedBon® aan te schaffen, of mee te bieden in de veilingen.

Daarmee geniet jij zelf altijd veel voordeel en help je gelijkertijd het kind goede doel van jouw keuze, want de totale aankoopsom van €3,50 voor de DoeGoedBon® en minimaal 50% van de veilingopbrengst, tenzij anders aangegeven, gaat direct naar jouw favoriete kind goede doel.

Het Winnen Doe Je Niet Alleen kunstenaarscollectief gaat onder andere samen met een aantal bekende kunstenaars, fotografen en het (lokale) bedrijfsleven deze kinderen en hun gezinnen helpen via de kinderfondsen die zich hiervoor inzetten. De actie start lokaal ten bate van zwerfjongeren in Apeldoorn.

De veilingen
De veilingen op Winnen Doe Je Niet Alleen zijn geen gewone veilingen. Liefst minimaal 50% van het winnend bod gaat rechtstreeks naar het favoriete goede doel of sportvereniging van de veilingwinnaar. Klik hier voor meer info over de veilingen.

Registreer hier

DoeGoedBon®
De DoeGoedBon® is de nieuwe kortingbon. Deze kost €3,50 en hiervoor koopt men het recht op de speciale aanbieding of extra korting vermeld op de bon. De bon kan men verzilveren in de desbetreffende webshop of winkel. Het volledige aankoopbedrag van €3,50 gaat naar het favoriete goede doel of sportvereniging van de koper, tenzij anders aangegeven.

Naar de DoeGoedBon®

Winnen Doe Je Niet Alleen: Partner voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen