Fotografie

Is fotograferen jouw passie?
Dan vind je hier jouw voordeel en winkansen. Jouw favoriete goede doel of sportclub profiteert mee!

Bied mee op foto’s van bekende en onbekende fotografen, een Meet & Greet met jouw favoriete fotograaf, een foto shoot, foto workshops, fotomaterialen, fotoapparatuur, en veel voordeel met de DoeGoedBon®.

Wil je exclusieve foto’s kopen van jouw favoriete fotograaf?

Je vindt het allemaal bij Winnen Doe Je Niet Alleen.

Als jij wint in de veiling gaat maar liefst 50% of meer van jouw winnend bod naar jouw sportclub of favoriete goede doel. Jij bepaalt.

Staat er bij een veiling een zogeheten ‘reserve’-prijs (minimumprijs) vermeld, dan bepaal jij naar welk goed doel het geboden bedrag boven de ´reserve-prijs´ gaat.

Bijzondere wensen willen we voor je regelen.
Wil je graag bieden op een Meet & Greet met jouw favoriete nationale fotograaf, doe dan een veilingwens. Dan proberen wij jouw favoriet in de veiling te krijgen zodat jij kan bieden op een ontmoeting, een exclusieve foto of misschien wel een workshop met hem of haar.

Digitale fotografie galerie

Je kunt de getoonde foto’s en apparatuur ook direct kopen. Ook dan profiteert jouw favoriete sportclub of goede doel. Jij bepaalt naar welk doel 5% van de aankoopsom gaat.

Koop je bij fotografie een DoeGoedBon® met een interessante aanbieding, dan gaat jouw donatie van €3,50 naar jouw favoriete doel.

Ben jij beroepsfotograaf en wil je meedoen met Winnen Doe Je Niet Alleen?

Laat het ons weten:
fotografie@wdjna.nl
tel.nr. 085 111 95 65

Zo helpt Winnen Doe Je Niet Alleen fotografen!