DoeGoedBon®

Baanbrekend nieuw!

Met onze DoeGoedBon® heb je niet de nadelen van vouchers en tegoedbonnen. Want je betaalt slechts €3,50 per bon en dat bedrag is altijd goed besteed. Het gaat als donatie in zijn geheel naar het goede doel of de sportvereniging van jouw keuze.

Hoe het werkt

De DoeGoedBon® geeft jou het vermelde voordeel of arrangement van de aanbieder. Je verkrijgt hem exclusief via onze website voor €3,50 per stuk. De bon kun je daarna meteen al op de aangegeven manier gebruiken. Dat kan in de winkel van de aanbieder zijn, of bij het gebruik van zijn diensten. Er zijn ook bonnen met een kortingscode voor online aankopen in een webshop, dat wordt dan duidelijk op de bon aangegeven.

Als consument registreer jij je eerst bij ons. Direct na registratie kun je al kiezen uit het groeiend aantal aanbieders en goede doelen. Je maakt jouw keuze via onze website en rekent de bon online af via een iDeal betaling. Natuurlijk zul je bij de aanbieder ook nog het door hun geleverde product of hun dienst gaan afrekenen. Registreer je hier:

Registreer nu

Bijzondere wensen willen we voor je regelen.
Doet jouw favoriete winkel nog niet mee? Laat het ons hier weten! Wij vragen dan jouw favoriete winkel(centrum) om mee te doen op Winnen Doe Je Niet Alleen.

winkelcentra@wdjna.nl

Voor ondernemers

Als ondernemer is jouw investering bijzonder laag. De aanbieding die je op de bon zet komt via ons nieuwe kanaal ook bij nieuwe klanten. Het is voor ondernemers ook een nieuwe effectieve manier van reclame maken. Wij berekenen jou (rechtstreeks) een klein starttarief en bijzonder lage kosten per bon. Elke koper van een bon wordt snel aan jou gemeld met naam en contactgegevens. Dat doen we geheel binnen de privacywetgeving. Neem contact met ons op voor een DoeGoedBon® op maat.

Ondernemer mail direct

Bijzondere wensen van ondernemers.
Doet jouw favoriete leverancier of merk nog niet mee? Laat het ons hier weten! Wij vragen dan jouw favoriet om mee te doen.

infobusiness@wdjna.nl