DoeGoedBon®

De nieuwe korting bon die echt helpt!

Met de DoeGoedBon®, aangeboden door de deelnemende ondernemer, koop men de aanbieding of speciale korting die op de bon vermeld staat. De DoeGoedBon® kost €3,50. Dit bedrag gaat in zijn geheel direct naar het favoriete goede doel of de sportvereniging van de koper.
Men kan de bon verzilveren in de winkel of de webshop van de desbetreffende aanbieder. De DoeGoedBon® blijft een jaar geldig, tenzij als actie anders vermeld.

Zo kan men zelf profiteren van de aanbiedingen en gelijker tijd het hele jaar door het favoriete goede doel of de eigen sportvereniging helpen.
Registreer je hier:

Registreer nu

Bijzondere wensen willen we voor je regelen.
Wil je meer dan één goed doel doneren? Dan kun je meerdere bonnen in één keer aankopen en per DoeGoedBon® een andere favoriet kiezen.

Doet jouw favoriete winkel nog niet mee? Laat het ons hier weten! Wij vragen dan jouw favoriete winkel(centrum) om mee te doen op Winnen Doe Je Niet Alleen.

winkelcentra@wdjna.nl

Naar de shop

Voor ondernemers

De DoeGoedBon® is voor ondernemers de nieuwe effectieve manier van reclame maken. Elke DoeGoedBon® betekent extra reclame. Wij leggen graag uit hoe de DoeGoedBon® de maandelijkse omzet zal verhogen en uw toekomstige omzet voor een deel al zeker stelt.

Daarnaast kan men met de DoeGoedBon® aanzienlijk besparen op het reclame- en marketingbudget!

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden met
voor een DoeGoedBon® op maat.

Ondernemer mail direct

Bijzondere wensen van ondernemers.
Doet jouw favoriete leverancier of merk nog niet mee? Laat het ons hier weten! Wij vragen dan jouw favoriet om mee te doen.

infobusiness@wdjna.nl