Dierenpark Amersfoort

STEUN DIERENPARK AMERSFOORT EN HELP ONZE DIEREN, ZE HEBBEN HET NODIG!

Normaal gesproken geven onze dieren jou plezier en leer jij van hen. Nu hebben onze dieren jou nodig! Het is jouw beurt om iets terug te doen voor onze dieren. In een jaar waarin we drie maal de poort hebben moeten sluiten, vanwege de landelijk aangescherpte maatregelen rond Corona, gaat de zorg voor de dieren natuurlijk gewoon door…

De sluitingen raken ons park hard. De dieren krijgen, zoals ze gewend zijn, dagelijks hun gevarieerde voedsel aangeboden. Hun gezondheid en welzijn blijven gegarandeerd! Dit is echter niet makkelijk gezien we geen gasten kunnen ontvangen en daardoor dit belangrijke inkomen mislopen. Daarom is jouw steun, in iedere vorm van een donatie, heel erg welkom!

Jouw donatie wordt gebruikt voor de dagelijkse voeding van de dieren en voor het onderhoud van hun verblijven die regelmatig opnieuw worden ingericht om hun natuurlijk gedrag te stimuleren. Bekijk meteen de mogelijkheden om ons te steunen: via een donatie of doe je voordeel op de veiling. Zie ook dierenparkamersfoort.nl

Bekijk meteen de mogelijkheden om ons te steunen: via een donatie, de DoeGoedBon® voor korting of doe je voordeel op de veiling.

Veilingen
Jij helpt ook door te bieden op de onderstaande producten. Niet alleen een mooie buitenkans voor jou, want minimaal 50% van jouw winnend bod gaat naar Dierenpark Amersfoort.

Registreer hier

DoeGoedBon®
Met de DoeGoedBon® koop je het recht op de aanbieding zoals aangegeven op de bon. Het aankoopbedrag à €3,50 is geheel ten bate van Dierenpark Amersfoort. Je mag er meer tegelijk aankopen, of vraag je familie en vrienden er ook een aan te schaffen, des te beter voor onze dieren!

Naar de DoeGoedBon®

Het aanbod

Verkoop: Van elk verkocht object gaat 10% van de verkoopprijs direct naar het favoriete goede doel van de koper

Veilingen: Van de veilingopbrengst gaat per veiling minimaal 50% van het winnend bod , tenzij anders aangegeven, direct naar het favoriete goede doel van de veilingwinnaar.

Uitgelicht

Kunst

Fotografie

Winnen Doe Je Niet Alleen: partner voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen!